Welkom

Mijn allereerste blog. Nou ja, niet echt, want ik blog al op Hebban, maar het is wel mijn allereerste blog op mijn allereerste, zelfgemaakte site.
En daar ben ik best trots op.

Hier zal ik jullie op de hoogte houden van mijn ontwikkelingen naar mijn debuut, een Young Adult Urban Fantasy roman, de eerste in een serie van vijf boeken (wishful thinking).
Ik ben momenteel druk bezig met het herschrijven van het manuscript n.a.v. commentaar van een nog niet te noemen uitgeverij en een aantal proeflezers. Het mooie is dat door dit commentaar te verwerken mijn manuscript meerdere lagen krijgt en dat ik het ontstaan van bepaalde relaties nog beter kan uitwerken. Het wordt er dus alleen maar beter van.

weg

Daarnaast doe ik nog steeds mee aan schrijfwedstrijden; het zijn uitstapjes naar een andere genre en nieuwe werelden. Ook vind ik de feedback van juryleden zeer waardevol en hoop mij hiermee te ontwikkelen naar een betere schrijver.

Veel primeuren dus, waarvan deze blog en website er een van is.

Welkom in mijn wereld. Een wereld vol onzekerheden, ups and downs, vallen en opstaan, maar vooral een weg vol ervaringen en heerlijke momenten. Een weg die ik bewandel met  familie, vrienden, bekenden en ooit misschien onbekenden. Een weg vol obstakels en uitdagingen. Een weg die ik voor mijn gevoel moet bewandelen. Maar nooit alleen. Dat is het mooie van Fantasy. Dat is het mooie van schrijfvrienden.
En jij? Reis jij ook met mij mee?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.