Van cocon tot transformatie

Jullie zullen het vast wel gemerkt hebben, in december zat ik minder online en schreef ik bijna geen berichten op social media. Na een heftige novembermaand, zowel werk als prive, een vette griep die drie weken aanhield, een net niet gehaalde NaNoWriMo (damn!) en een reis naar de USA voor mijn werk in december, moest ik tijd investeren in mijn gezin en familie. Hcocoon-2et is voor mij belangrijk om alles in evenwicht te houden, dus kroop ik in een behaaglijke cocon vol warmte en liefde.

Ik heb genoten van een geweldige tijd met collegae, twee weken kerstvakantie met twee verjaardagen en warme, gezellige feestdagen, veel geknutsel en als kers op de taart: sneeuw! Ik heb gelezen, geschreven, opgeruimd (tot mijn frustratie kan ik echt alles gebruiken), een heerlijke middag met zoonlief naar de Star Wars film geweest, winkelen met mijn dochters en Sons of Anarchy series op tv gekeken met mijn man met op de achtergrond de open haard, heerlijk.
Vandaag is de laatste dag van deze geweldige vakantie en ik ben er aan toe om weer te gaan werken, te gaan schrijven en mijn activiteiten voor mijn eigen bedrijf weer op te pakken. En … mijn websites te onderhouden.

Ik doe niet aan voornemens. Ik heb gemerkt als ik mijzelf iets opleg, ik het als een uitdaging zie deze te breken (ik hou nu eenmaal van uitdagingen). Ik heb wel doelen gesteld. Een ervan is het uitgeven van mijn debuut. De tweede is evenwicht bewaren. Het derde is luisteren naar mijzelf en doen wat goed voelt.

Momenteel welawsrk ik aan mijn tweede boek (niet in de serie van de poortwachters, maar echt een nieuw verhaal) en ik merk dat hoe meer ik bezig ben met een verhaal, des te meer het ontwikkeld op alle fronten. Gisteren vond ik een gave illustratie voor de cover, die echt perfect past bij het verhaal en hoofdpersonage (ik hou deze nog even voor mijzelf, sorry, maar ik geef je een andere teaser, uitgezocht door mijn dochter). Ik heb een bericht gestuurd naar de artiest, fingers crossed dat het lukt.
Een verhaal kan je opslokken, bezit nemen van je bestaan. Dat heeft dit verhaal nu ook met mij gedaan, de personages zijn tot leven gekomen, ze zijn echt. Het is de energie die ik nodig heb om het af te schrijven voordat de redactie van de poortwachters begint.

Ik ga weer surfen op Facebook, Instagram, Twitter. Ik mis mijn virtuele en echte vrienden, de wereld. Ik wil weer contacten leggen, sparren en lezen en zien wat iedereen bezig houdt. Ik kom uit mijn cocon om weer te leven, te genieten en mee te doen.
Dank je daend2t ik mij even terug mocht trekken, dat ik de tijd kreeg om te cocoonen, mijzelf te transformeren zodat ik weer bruis van energie voor weer een nieuw jaar vol uitdagingen, kansen en emoties.
Kom maar op wereld, ik ben er klaar voor. Ik hoop van harte dat 2017 een jaar wordt van de transformatie naar een liefdevollere wereld waarin samen centraal staat.

Save

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.