Boeken

Hieronder staan de boeken vermeld die zijn uitgegeven en die nog worden verwacht.

De Orde van de Poortwachters
Website ‘De Orde van de Poortwachters’PW1 voorkant_label beste YA copy.png

Overal in de wereld staan poorten en erebogen.
Stel dat ze gebouwd zijn met een reden?
Wat gaat er dan schuil achter deze poorten?
En is er iemand die de wacht houdt?

Nadat Nido in aanraking komt met de geheime Orde van de Poortwachters wordt ze gedwongen hun wrede opleidingsprogramma te volgen om te worden opgeleid tot Poortwachter. Ze moet vechten om de meedogenloze beproevingen onder het tirannieke bewind van haar trainer Sert te overleven. Gevangen in de Orde en in een driehoeksverhouding met de twee broers Berger en Rag, raakt Nido steeds dieper verstrikt in een mysterieuze wereld waarin de grenzen van het universum vervagen, poorten gesloten moeten blijven en sleutels machtiger zijn dan wapens.

De Orde van de Poortwachters is een Young Adult Urban Fantasy roman over transformatie, liefde en vriendschap.

Teaser book trailer ‘De Orde van de Poortwachters’
Warning video Guardians of the Gates
Leesfragment Wattpad

De Orde van de Poortwachters deel twee

Tweede deel van de Urban Fantasy-trilogie Poortwachters.
BoekpresentatiPoortwachters2 covere 21 oktober 2019.

“Dissociatie” is het tweede deel in de serie De Orde van de Poortwachters en het spannende, romantische vervolg op “Initiatie”.
In dit tweede deel raakt Nido nog dieper verstrikt in een web van macht, liefde en vriendschap.

Nido komt steeds meer te weten over de wrede wereld van de Orde en de verschillende dimensies als ze terugkeert naar Stonehenge. De gevaren en de problemen zijn alleen maar groter geworden en ze moet iets ondernemen om haar lot te veranderen. Terwijl Nido zich probeert staande te houden in een doolhof van politiek, religie en macht, komt alles wat ze lief heeft in gevaar. Ze moet keuzes maken om haar vrienden te beschermen, maar ze betaalt daarvoor een hoge prijs. Link naar booktrailer deel twee

Verwacht – De Orde van de Poortwachters deel drie

Derde deel van de Urban Fantasy-trilogie Poortwachters. Gepland voorjaar 2020

Wederzijds Verlangen Wederzijds-Verlangen omslag

Een feelgood verhaal verpakt in een kleiner formaat. Het eerste audioboek. Het is te koop bij StorytelLuisterrijk

Dindi zit op het verkeerde feest, haar vriend Rens laat haar alleen voor Blondie en ze zit opgescheept met enge Jaap die steeds met haar wil dansen. Door Gijs, de woest aantrekkelijk jongen met gangsterhoed, wordt het toch nog een leuke avond, die anders eindigt dan ze had verwacht.

Wederzijds verlangen is het eerste Godijntje van uitgeverij Godijn Publishing, een feelgood verhaal van Oli Veyn vol humor en romantiek.

Verwacht – Vlinder in kant

YA/NA Fantasy – Dark romance
Vlinder voorkant copyEerste deel van de duologie is geschreven, Victoriaanse stijl. Vlinder in kant is een paranormal romance verhaal over liefde, vriendschap en zelfrespect.

Analin heeft maar een doel in haar leven: voor haar zusje Landi zorgen. Wanneer ze wordt verkocht aan Madame Valetta om als paramour, een gezelschapsdame met paranormale gaven, te gaan werken is ze bang dat ze deze belofte nooit meer kan nakomen. Vooral niet als Madame het litteken op haar rug ontdekt.

Analin sluit vriendschap met Jaes en samen met hem probeert ze zich staande te houden in een wereld vol intriges, machtswellust en onderdrukking. Als ze wordt gekocht door Seigneur Gospodar, een van de machtigste mannen van het land, weet ze dat hij de enige is die ervoor kan zorgen dat Landi gered wordt, maar om de belofte aan haar overleden ouders na te kunnen komen, moet ze een hoge prijs betalen.

Verwacht – Swanenzang – Watty Award Winnaar

YA Fantasy – sprookje
Al schrijvend gepubliceerd op Wattpad
Watty Award winnaar 2019 in de categorie Fantasy

Zes hofdames van de koningin worden vervloekt en verbannen uit de stad om te leven als swanettes in de natuur. Alleen in het zilveren licht van de volle maan wisselen de swanettes terug naar hun eigen lichaam.Swanenzang omslag Wattys 2019
Als de koningin overlijdt, verbiedt de koning alle magie. Hij geeft opdracht al het magische te vernietigen als boetedoening voor de dood van zijn vrouw. De swanettes nemen risico’s om de lunarsteen te bemachtigen, de enige mogelijkheid om de vloek te verbreken, maar worden gevangen genomen door de valkeniers, een speciale legereenheid van de koning, om te worden geëxecuteerd.
Als het land wordt aangevallen door de boze Magianer Zwarik, kan de koning niets anders dan zijn valkeniers bevelen samen te werken met de swanettes om zijn land te beschermen. In een strijd op leven en dood worden de zes gedwongen te vechten voor een koning die hen haat.

Swanenzang is een Young Adult roman, een hertelling van het bekende sprookje ‘De zes zwanen’ van de Gebroeders Grimm. Het verhaal zit vol avontuur, actie en intriges, en is geschreven met penneveerstreken liefde.

Verwacht – I dare you

‘I dare you’ is a YA/NA crossover romance story, first English novel I write on Wattpad

I dare you voorkant copyThe phone buzzed at exactly seven in the morning, just as he’d predicted. I glanced at the screen and touched the WhatsApp icon. A message from Bones appeared. ‘First dare: just before you go to bed tonight, open the front door of the cabin and howl like a wolf for thirty seconds.’
Shit. I clenched my jaws. I just knew he had that trademark smirk on his face right now.
My fingers tapped hastily on the screen. ‘Dare back: remove your socks with your teeth tonight.’ A sly smile slipped onto my face.

Kit and her friend Bree have to go to an international summer camp when both their mothers have to travel for work during their vacation. Kit will help Bree to achieve her goal for this year, trying to get her first kiss from camp leader Juice. When Kit meets Bones, a handsome lumberjack working nearby, she discovers that he is much more interesting than the dull summer camp program, not only for his good looks, but because he challenges her to do things she never dared to do before. All of a sudden summer camp is not that boring anymore.

Brave New Love – YA Diversity bundelbrave

Durf jij jezelf te zijn?

Wat als je de krachten van het vuur kunt beheersen, maar wordt gepest omdat je op hetzelfde geslacht valt? Wat als je juist door je handicap een bovennatuurlijke gave hebt? En wat als de enige manier om jezelf te zijn betekent dat je in opstand moet komen tegen alles wat je hebt geleerd?
In de bundel Brave New Love laten tien Nederlandse YA auteurs met hun verhalen zien dat diversiteit belangrijk is. Dat je mag zijn ie je bent. Dat je daardoor een vleugje magie in je leven kunt toelaten.

Bundel Aangenaam

Godijn Publishing

Beste lezer, aangenaam kennis te maken …

Jouw nieuwsgierigheid is gewekt en je hebt dit boek omgedraaid om de achterflap te lezen. Groot gelijk. Wat je in handen houdt, is een bonte verzameling ontroerende, spannende, ingetogen en uitbundige verhalen, met liefde verteld door drieëntwintig auteurs. Dit is een uiaangenaam-1t de kluiten gewassen visitekaart van een hechte groep schrijvers, die hun inspiratie en kunnen hebben samengebracht in deze bundel. Dit boek belooft ontspanning en spanning en het hele scala aan emoties daartussenin. Je krijgt verhalen voorgeschoteld die de nieuwsgierigheid prikkelen en auteurs waar je meer van wilt lezen. Allemaal hebben ze een of meerdere boeken achter hun naam staan en deze verzameling is een kennismaking met hun stijl, hun taal, hun stem.

Advertenties