Boeken

Hieronder staan de boeken vermeld die zijn uitgegeven en die nog worden verwacht.

De Orde van de Poortwachters


Website ‘De Orde van de Poortwachters’

Overal in de wereld staan poorten en erebogen.
Stel dat ze gebouwd zijn met een reden?
Wat gaat er dan schuil achter deze poorten?
En is er iemand die de wacht houdt?

Nadat Nido in aanraking komt met de geheime Orde van de Poortwachters wordt ze gedwongen hun wrede opleidingsprogramma te volgen om te worden opgeleid tot Poortwachter. Ze moet vechten om de meedogenloze beproevingen onder het tirannieke bewind van haar trainer Sert te overleven. Gevangen in de Orde en in een driehoeksverhouding met de twee broers Berger en Rag, raakt Nido steeds dieper verstrikt in een mysterieuze wereld waarin de grenzen van het universum vervagen, poorten gesloten moeten blijven en sleutels machtiger zijn dan wapens.

De Orde van de Poortwachters is een Young Adult Urban Fantasy roman over transformatie, liefde en vriendschap.

Teaser book trailer ‘De Orde van de Poortwachters’
Warning video Guardians of the Gates
Leesfragment Wattpad

De Orde van de Poortwachters deel twee

Tweede deel van de Urban Fantasy-trilogie Poortwachters.

“Dissociatie” is het tweede deel in de serie De Orde van de Poortwachters en het spannende, romantische vervolg op “Initiatie”.
In dit tweede deel raakt Nido nog dieper verstrikt in een web van macht, liefde en vriendschap.

Nido komt steeds meer te weten over de wrede wereld van de Orde en de verschillende dimensies als ze terugkeert naar Stonehenge. De gevaren en de problemen zijn alleen maar groter geworden en ze moet iets ondernemen om haar lot te veranderen. Terwijl Nido zich probeert staande te houden in een doolhof van politiek, religie en macht, komt alles wat ze lief heeft in gevaar. Ze moet keuzes maken om haar vrienden te beschermen, maar ze betaalt daarvoor een hoge prijs.
Link naar booktrailer deel twee

Verwacht – De Orde van de Poortwachters deel drie

Derde deel van de Urban Fantasy-trilogie Poortwachters. Gepland najaar 2020

Wederzijds Verlangen

 

Een feelgood verhaal verpakt in een kleiner formaat. Ook te koop als audioboek bij StorytelLuisterrijk

Dindi zit op het verkeerde feest, haar vriend Rens laat haar alleen voor Blondie en ze zit opgescheept met enge Jaap die steeds met haar wil dansen. Door Gijs, de woest aantrekkelijk jongen met gangsterhoed, wordt het toch nog een leuke avond, die anders eindigt dan ze had verwacht.

Wederzijds verlangen is het eerste Godijntje van uitgeverij Godijn Publishing, een feelgood verhaal van Oli Veyn vol humor en romantiek.

Verwacht – Swanenzang – Watty Award Winnaar

YA Fantasy – sprookje
Al schrijvend gepubliceerd op Wattpad
Watty Award winnaar 2019 in de categorie Fantasy

Zes hofdames van de koningin worden vervloekt en verbannen uit de stad om te leven als swanettes in de natuur. Alleen in het zilveren licht van de volle maan wisselen de swanettes terug naar hun eigen lichaam.
Als de koningin overlijdt, verbiedt de koning alle magie. Hij geeft opdracht al het magische te vernietigen als boetedoening voor de dood van zijn vrouw. De swanettes nemen risico’s om de lunarsteen te bemachtigen, de enige mogelijkheid om de vloek te verbreken, maar worden gevangen genomen door de valkeniers, een speciale legereenheid van de koning, om te worden geëxecuteerd.
Als het land wordt aangevallen door de boze Magianer Zwarik, kan de koning niets anders dan zijn valkeniers bevelen samen te werken met de swanettes om zijn land te beschermen. In een strijd op leven en dood worden de zes gedwongen te vechten voor een koning die hen haat.

Swanenzang is een Young Adult roman, een hertelling van het bekende sprookje ‘De zes zwanen’ van de Gebroeders Grimm. Het verhaal zit vol avontuur, actie en intriges, en is geschreven met penneveerstreken liefde.

Verwacht – I dare you

‘I dare you’ is a YA romance story, the first English novel I write on Wattpad

The phone buzzed at exactly seven in the morning, just as he’d predicted. I glanced at the screen and touched the WhatsApp icon. A message from Bones appeared.
‘First dare: just before you go to bed tonight, open the front door of the cabin and howl like a wolf for thirty seconds.’
Shit. I clenched my jaws. I just knew he had that trademark smirk on his face right now.
My fingers tapped hastily on the screen. ‘Dare back: remove your socks with your teeth tonight.’ A sly smile slipped onto my face.

Kit and her friend Bree have to go to an international summer camp when both their mothers have to travel for work during their vacation. Kit will help Bree to achieve her goal for this year, trying to get her first kiss from camp leader Juice. When Kit meets Bones, a handsome lumberjack working nearby, she discovers that he is much more interesting than the dull summer camp program, not only for his good looks, but because he challenges her to do things she never dared to do before. All of a sudden summer camp is not that boring anymore.

Brave New Love – YA Diversity bundel

Durf jij jezelf te zijn?

Wat als je de krachten van het vuur kunt beheersen, maar wordt gepest omdat je op hetzelfde geslacht valt? Wat als je juist door je handicap een bovennatuurlijke gave hebt? En wat als de enige manier om jezelf te zijn betekent dat je in opstand moet komen tegen alles wat je hebt geleerd?
In de bundel Brave New Love laten tien Nederlandse YA auteurs met hun verhalen zien dat diversiteit belangrijk is. Dat je mag zijn ie je bent. Dat je daardoor een vleugje magie in je leven kunt toelaten.

Verhalenbundel voor goed doel: Auteurs voor Australië,(initiatiefneemster)

De verhalenbundel Auteurs voor Australië, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan het WWF voor het getroffen Australië (beschikbaar via Bol, Kobo en WWF webshop). De bundel bestaat uit tien romantische verhalen en één gedicht, die allemaal als thema brandweer, Australië en/of klimaatsverandering hebben. Aan de bundel werkten belangeloos tien auteurs, drie redacteuren, een persklaarmaker, twee vormgevers, een marketeer en een illustratiebureau mee, onder leiding van young-adult auteur Oli Veyn. Meer informatie over dit project, links om een exemplaar te bemachtigen en het laatste nieuws zijn te vinden op http://www.auteursvooraustralie.wordpress.com

Bundel Aangenaam

Godijn Publishing

In deze bundel, waarin verhalen staan van GP-auteurs, staat een horror verhaal ‘Arrences graph’ in middeleeuwse sferen van Oli Veyn. We willen het zo graag anders aanpakken dan onze ouders, maar lukt dat eigenlijk wel? Arrences graph betekent: het einde is een nieuw begin. Het is een verhaal over de cyclus van het leven.