Book Box Goodies

 

Veyn Featherpens logo box

Verpakt in cellofaan zakjes of los worden de schrijfpen veren geleverd. Eigen teksten en afbeeldingen zijn mogelijk vanaf 10 stuks en de bestelhoeveelheid bepaalt de prijs. De kaarten hebben een afmeting van 20×10 cm. Penneveren zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren. Tegen bijbetaling kan een potje inkt of zakje inktpoeder worden meegeleverd in ieder gewenste kleur.

Afbeelding1                                                                          Write magic
bookstafetti-logo-transparatn.pngVerpakt in kleine doosjes met een karakteristieke vorm, zijn ze leuk als opvulling voor een goodiebag, boekbox of extraatje bij je boek. Geinspireerd door de populairste Young Adult series, ontwerpt Oli Veyn de bookstagram confetti voor ieder thema of omslag.

De doosjes hebben een afmeting van ongeveer 10×6 cm, de ronde confetti zelf is zo groot als een euromunt en tien cent munt. Daarnaast ontwerpt Oli Veyn momenteel andere soorten confetti, zoals de unicorn confetti en de summer confetti.
Per doosje zit er genoeg in voor een feestelijke foto. Stuur een mail voor de inkoopprijzen voor goodiebags of boekboxen.

Ieder boek verdient een feestje!

dia1.jpg

Verpakt in kleine plastic zakjes in een kaartje van design papier of in een plastic potje wordt de body glitter geleverd. Eigen teksten en afbeeldingen zijn mogelijk vanaf 10 stuks en de bestelhoeveelheid bepaalt de prijs. De kaarten hebben een afmeting van 10×10 cm. Bodyglitter is leverbaar in uiteenlopende kleuren. Tegen bijbetaling kan er een tube fixeergel worden meegeleverd.

Don’t be afraid to shine

Advertenties