Book goodies

Veyn Featherpens logo box

Verpakt in cellofaan zakjes of los worden de schrijfpen veren geleverd. Eigen teksten en afbeeldingen zijn mogelijk vanaf 10 stuks en de bestelhoeveelheid bepaalt de prijs. De kaarten hebben een afmeting van 20×10 cm. Penneveren zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren. Tegen bijbetaling kan een potje inkt of zakje inktpoeder worden meegeleverd in ieder gewenste kleur. Write magic.

Afbeelding1                                                                          
bookstafetti-logo-transparatn.png

 

Verpakt in kleine doosjes met een karakteristieke vorm, zijn ze leuk als opvulling voor een goodiebag, boekbox of extraatje bij je boek. Geinspireerd door de populairste Young Adult series, ontwerpt Oli Veyn de bookstagram confetti voor ieder thema of omslag. De doosjes hebben een afmeting van ongeveer 10×6 cm, de ronde confetti zelf is zo groot als een euromunt en tien cent munt. Daarnaast ontwerpt Oli Veyn momenteel andere soorten confetti, zoals de unicorn confetti en de summer confetti.
Per doosje zit er genoeg in voor een feestelijke foto. Stuur een mail voor de inkoopprijzen voor goodiebags of boekboxen. Ieder boek verdient een feestje!

storydust-logo-trans.png

Verpakt potjes of in kleine plastic zakjes op een kaartje van design papier of visitekaartje wordt de gelglitter geleverd als versiering voor in het haar. De kaarten hebben een afmeting van 10×10 cm, de potjes hebben verschillende afmetingen. Fantasyglitter is leverbaar in uiteenlopende kleuren. Tegen bijbetaling kan er een tube fixeergel worden meegeleverd. Don’t be afraid to shine.

voodoo-logo.png

Schattige voodoo poppetjes die alleen maar geluk of liefde brengen. Geen gedoe met naalden maar een poppetje vanbinnen gevuld met kruiden, waarmee je geluk of de liefde in huis haalt. Deze handgemaakte poppetjes zijn 10-15 cm groot, maar niet geschikt voor kinderen door de gebruikte onderdelen. Sweet magic. 

ro,

Romemade candles is een Etsy shop van Romy van Luling. Zij heeft voor mijn boek De Orde van de Poortwachters speciale personagekaarsen gemaakt. Dus wil je weten hoe mijn boek ruikt (Deveah, Nido en Nolin)? Bezoek me dan op een event of festival of bestel deze zelf in de Etsy shop van Romemade candles Een leuk cadeau om samen met mijn boek te geven.

 

Advertenties